Oproep deelname!

Zet lichtje aan raam , zo maak je moeilijke coronatijd letterlijk wat ” Lichter” . Deze actie is voor iedereen die getroffen is door deze coronacrisis ! Al die lichtjes kunnen dan misschien een beetje helpen .

Update Corona maatregelen 29/10/2020

Vanaf donderdag 29 oktober geldt: In zowel georganiseerd als niet-georganiseerd verband is het maximum aantal fietsers in groep beperkt tot 4 personen. ( meer info zie link nieuwsbrieven )

Einde fietsseizoen 2020

Beste trappers,

Het seizoen verliep deze keer met horten en stoten. Na drie ritten van onze Biedon I kwam er een onverwachte lange Lock down op ons af . Alle ploegsporten werden in de ban geslagen omwille van het Corona risico . Noodgedwongen moest ieder van ons in beperkte groepjes fietsen of zelfs helemaal alleen. Met Biedon II veerde de club toch weer wat op, na de beslissing dat we met max .50 personen samen konden fietsen mits een ploegverantwoordelijke en de nodige “social distancing“. Plots was niet enkel een binnenband standaard uitrusting maar ook een mondmasker werd de nieuwe standaard! Het werd meteen duidelijk dat een merendeel van onze leden hadden uitgekeken naar het moment waarop we opnieuw in clubverband mochten fietsen.

Desondanks het grillige verloop van dit fietsseizoen bleek de club bij een groot deel van de leden nauw aan het hart te liggen. Het vele werk dat we in onze clubstructuur steken ,resulteert in een opmerkelijke loyaliteit van onze leden .

Voor vele van onze leden is er misschien een welverdiende rustperiode aangekomen en voor andere onder ons een periode van hersteltrainingen (Mountainbike, koersfiets)

We blijven voorzichtig de komende maanden. Het bestuur zal zich zoveel als mogelijk blijven inspannen om alle clubactiviteiten te plannen voor volgend seizoen , maar uiteraard zullen we moeten rekening houden met het verloop van de Covid 19 crisis.

Laat ons hopen dat ieder van ons gezond blijft en dat we de corona pandemie mits een vaccin eindelijk kunnen bedwingen .

uw Webmaster